Fabrikant van matrijzen leunin, baluster mallen, vorm baluster, baluster mal, mallen leuning, vormen leuning, mal pijler, Pijler vormen, mallen voor kolom, mal kolom, mallen zuilen, vorme zuilen, vormen zuilen, flagstone mallen voor de tuin, mal voor zwembad randstenen, vormen terrastegels, mallen voor pool
beton uit een vorm

vorm baluster, mallen balusters

vorm pijler, zuilen

vrom zuilen

Prijs

catalogus

Schrijf ons

baluster mal
mallen beton

balusters mal

Maak zelf uw Balusters concrete

Dank u voor uw bezoek aan onze website

Gelieve te excuseren de kwaliteit van de vertaling, die werd gedaan met internet


Wij zijn fabrikanten en uitvinders van de mallen balustrade, leuning, zuil, kolom, slab en zwembad coping. Het duurde twee jaar van bezinning, studie, het testen voor schimmels ontwerp uiteindelijk een baluster die naam waardig. De belangrijkste kenmerken van een concrete vorm is in wezen:

De weerstand tegen slijtage

- Duurzaamheid in de verwarming van beton
- Stijfheid
- Flexibiliteit
- Goede afdichting
- Sneldrogend
- Gemak de release
- Een betaalbare prijs

Na al deze perikelen, maken we een matrix met een kunsthars dat alle verwachtingen van deze eigenschappen voldoet injecteren. In 1990 hebben we onze kleine uitvinding commerciële implementatie. Bij deze gelegenheid werden we bekroond:
vorm, mals mallen, schimmel baluster beton
De bronzen medaille in 1993 op het Concours Lepine in Parijs (Frankrijk)
1e prijs in de wedstrijd voor uitvinders in 1994 tot Bourges. (Frankrijk)

Tot op heden meer dan 500.000 klanten in Frankrijk en over de hele wereld ons vertrouwen. Hoewel sommige van onze dealers, het vinden van sappige idee, op de markt gebracht als een kopie van mallen, maar de duurzaamheid en kwaliteit zijn teleurstellend. Wij blijven ervan overtuigd dat alleen de balustrade mal is een van de meest economische manieren om een railing te maken. De realisatie van het in wit of grijs beton, zal duren voor ten minste 20 jaar..

Het zal een aankoop die u zult er geen spijt te !!!
Advertentie

Fabrikant van open haarden en inserts

-